FR  |  NL Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

Al onze bandenmerken

 


 Wat uw budget ook is, onze prioriteit is het aanbieden van de beste keuze. Daarom hebben we meer dan 139 bandenmerken uitgekozen, zodat u uw auto kunt voorzien van goede banden, zonder teveel gedoe!

 

Welk bandenmerk kies ik voor mijn banden? 

Premium, Quality, en Budget merken… U zult vast het juiste merk vinden in een van deze categorieën, er is een categorie voor elk budget!

 

 

 

DE "Premium" BANDEN 

 

De premium banden zijn ontworpen voor bestuurders die de beste kwaliteit eisen, en een zeer hoog rendement. De Premium merken beschikken dan ook over de laatste technologieën en de fabrikanten ervan bieden met hun kennis banden aan met uitstekende prestaties wat aangaat remmen, grip en duurzaamheid.

Het advies van 1001Banden : Deze categorie is perfect gepast voor mensen die regelmatig in de auto zitten. Maar niet alleen! De premium merken worden ook gewaardeerd door verstandige bestuurders die zich bewust zijn van de prestaties van hun banden.

 

 

 

De "Quality" banden

 

De Quality banden bieden de beste prijs/kwaliteitsverhouding! Deze categorie past het beste bij de behoeftes van chauffeurs die hun auto graag uitrusten met goede banden zonder hun spaarvarken kapot te maken. Merken zoals Falken, Firestone, of Kleber zijn steeds meer geliefd op de bandenmarkt. Deze fabrikanten blijven de kwaliteit van hun banden verbeteren en bieden ze aan voor zeer aantrekkelijke prijzen.
 

Het advies van 1001Banden : De “Quality” banden zijn ideaal voor bestuurders die het beste compromis zoeken tussen de prijs en de goede prestaties..

 

 

 

 

 

De "Budget" banden

 

Zoekt u de laagste prijs voor uw banden? Dan zijn de “Budget” merken er voor u! Deze bandenmerken bieden lage prijzen voor hun producten. Het zijn ook nieuwkomers op de bandenmarkt die een stap naar uw portemonnee maken. Budget banden zijn dan wel minder goed dan Quality of Premium banden, maar ze spannen zich wel constant in om de prestaties van hun banden te verbeteren.
 

Het advies van 1001Banden : Als u vooral een lage prijs zoekt, dan moet u naar banden van “Budget” merken kijken, omdat deze goedkope banden bieden met redelijke prestaties.

Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.