Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

BF Goodrich banden 

Minimumprijzen voor de BF Goodrich banden

""Neem de controle"", dat is de slogan van het Amerikaanse merk BF Goodrich dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van banden. Profiteer van  onze beste prijzen op de BG Goodrich banden om zo het plezier van de controle over het stuur te ontdekken. Levering 100% gratis!

Veiligheid, comfort en wegligging zijn de sleutelwoorden van het merk, met zomer- en winterbanden voor de beste prijzen.

Tussen deze ultra performance banden, stellen wij u voor de drie BF Goodrich banden te ontdekken en die u koste wat het kost zou moeten aanschaffen! Allereerst de All Terrain T/A KO (4X4/zomer), de Mud Terrain T/A KM2 (4X4/&Zomer) en de  G-Grip (Personenauto/zomer). 

Om het merk beter de leren kennen, klik op: _cut_

 

De geschiedenis van het BF Goodrich bedrijf

Meer dan 100 jaar geschiedenis kenmerkt het BF Goodrich merk. Een eeuw van know how waarin het merk zijn naam heeft weten te vestigen. In 1870 besluit Benjamin Franklin Goodrich, BF Goodrich op te richten. De zeer jonge ondernemer weet zich als een pionier en een visionair in de wereld van de banden te doen gelden.

Het dagelijks leven van de automobilisten te vergemakkelijken was de motivatie die Goodrich dreef om te innoveren. Om dat voor elkaar te krijgen omringde de jonge Amerikaan zich met veel getalenteerde medewerkers die hun inventiviteit en hun verbeeldingskracht ten dienste stelde om de band van morgen te ontwikkelen. Het merk kent sindsdien een almaar groeiend succes. 

 

Een merk gemaakt voor de gepassioneerden van auto's

Bij BF Goodrich, zijn de banden ontworpen om te beantwoorden aan de hoogste eisen van de auto liefhebbers. Het merk doet inderdaad zijn best te innoveren en banden aan te bieden die altijd weer meer presterend zijn. Met de Bf Goodrich banden, wordt niets aan het toeval overgelaten: Loopvlak, groeven, rubber en profiel zijn bewerkt om een onvergelijkbaar rijplezier te geven. Het objectief van de BF Goodrich banden is om de kwintessens van de prestaties van de voertuigen te krijgen.

De prestatie BF Goodrich banden kennen een zeer groot succes in de competitie. In 2012 bevestigt het merk opnieuw zijn leiderspositie in de Rally-Raid door vele titels te winnen. Het merk heeft in totaal meer dan 200 titels in de verschillende off road kampioenschappen behaald, 24 overwinningen bij de Baja 1000, 8 successen bij Dakar (enz.).

Bron: Officiële BF Goodrich site

 

 

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.