Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Banden van Bridgestone

Vind de beste prijzen voor de serie Bridgestone !

Voor uw auto kiest u voor banden van topkwaliteit met banden van Bridgestone. 1001Banden biedt u een ruime keuze aan banden van het Japanse merk  voor extreem lage prijzen ! Bestel de banden van Bridgestone in een paar clicks en laat ze snel bezorgen bij u thuis of in een van onze montage centra! Bovendien is de  levering gratis !

Bekijk de paradepaardjes van het merk : De serieDueler, potenza, Ecopia, Turanza en Blizzak voor het winterseizoen. Het merk Bridgestone heeft altijd hoogwaardige banden met een lange levensduur geproduceerd, zoals de beroemde bestseller, de banden van Turanza T001 (Personenauto/Zomer), B250 Ecopia (Personenauto/Zomer) en de Ecopia EP 150 (Personenauto/Zomer).

Vind al onze aanbiedingen op de banden van Bridgestone !

Voor meer informatie over het merk, klik op: _cut_  

Over het merk Bridgestone

Bridgestone Corporation is een van de premium merken die u wordt aangeboden door 1001Banden. Het Japanse bandenmerk is opgericht in 1931 door de Japanner Sh?jir? Ishibashi, en heeft momenteel wereldwijd 140.000 personen in dienst. De naam is afgeleid van de Engelse vertaling van Ishibashi, wat Stenen Brug betekent in het Japans. 

Hoe bijzonder dat ook mag lijken, Bridgestone is de grootste bandenproducent ter wereld, met een omzet rond de 40 miljard euro; en groeit nog steeds.

We zullen dit even indrukwekkende als logische succes van de banden van Bridgestone uitleggen. Het is allemaal een kwestie van filosofie, want de Aziatische reus richt al zijn pijlen op innovatie, onderzoek en ontwikkeling van zijn banden.

Ze noemen dat « Dan Totsu » (Het beste van het beste) wat elk mens aanzet tot het verleggen van zijn grenzen en geen grenzen aan zijn creatieve vermogen te accepteren. Het bandenmerk Bridgestone streeft ernaar het beste te bieden aan zijn klanten, aan het bedrijf en aan zijn werknemers, niet alleen in termen van producten, diensten en technologieën, maar ook in het geheel van activiteiten van de onderneming.

 

Een strategie die de productiviteit continu wil verbeteren.

De manier van werkend van Bridgestone is gebaseerd op de productiviteit. Natuurlijk constateren de ingenieurs de behoeften en zorgen voor een antwoord, ; maar ze proberen daar vooral op te anticiperen !

De kwaliteit en de innovatie zijn de essentie van Bridgestone en dat is te merken in al hun creaties, wat het succes verklaart dat ze nu hebben.

De firma is aanwezig in meer dan 25 landen en distribueert in meer dan 150 landen. Daar bewijzen ze continu hun uitstekende professionalisme. We zouden nog lang door kunnen gaan over deze futuristische filosofie die zo karakteristiek is, maar we laten de ideeën nu rusten en gaan verder over de daden en beloftes.

 

Bridgestone heeft begrepen hoe je inzet op het milieu en heeft een Routekaart voor 2050 getekend dat zich richt op het bereiken van record besparingen, of dat nu brandstofverbruik betreft of productiekosten.

De Japanse firma was ook een belangrijke partij in de Formule 1, en was zelfs de officiële leverancier tot aan 2010, toen het Italiaanse merk Pirelli de paddocks overnam.

De prestaties stonden en staan nog altijd centraal in de discussies binnen deze bandenreus. Gemotiveerd door zijn onstilbare verlangen naar innovatie, lijkt zijn succes nog vele jaren te blijven bestaan. De Bridgestone band is dus van hoge kwaliteit en profiteert van kennis en competentie van de Japanse groep. 

Bron: Officiële site van Bridgestone

 

Verminderen

Andere merken PREMIUM
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.