Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

Continental band

De banden met Duitse Technologie 

Kies voor het allerbeste voor uw veiligheid en de ongelofelijke prestaties die het bandenmerk Continental. biedt

Ontdek een ruime keuze aan winterbanden, 4x4 banden en  zomerbanden van Continental. Kies deze winter voor de beroemde Conti Winter Contact TS 850 om zeker te zijn van uw veiligheid. Of laat u verleiden door de bestseller Conti Eco Contact 5 voor een heerlijk rijcomfort in het zomerseizoen. 

Als u bij 1001Banden koopt, profiteert u van de 100% gratis levering bij u thuis of in een van onze montagecentra bij u in de buurt. 

Vind alle aanmbiedingen op banden van Continental !

Voor meer informatie over het merk, klik op: _cut_

Alles over het bandenmerk Continental

Continental is opgericht in 1871 in Duitsland. Hij heeft zich weten op te werken als grootste autobandenfabrikant in Duitsland, 2e in Europa en 4e op wereldniveau, boven de merken als Michelin, Bridgestone en Goodyear. Deze goede algemene classificatie bewijst de kwaliteit van de banden van Continental en hun goede naam.

Net als veel andere bedrijven in de sector, is de organisatie begonnen als fabrikant van fietsbanden, en in 1898 is het verder gegaan met de productie van autobanden in Hannover-Vahrenwald.

Zo heeft het merk een innovatie teweeg gebracht in deze sector met de creatie van nieuwe modellen of als voorloper van sommige modellen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de Continental band voor auto's met geprofileerde loopvlakken die een wereldpremière zijn in 1904, of de antislipband van Continental met klinknagels, die de voorloper zijn van de band met spikes.

Zijn ervaring en technologisch onderzoek leiden tot perfectionering op het gebied van de winterband met de creatie van, bijvoorbeeld, modellen als de ContiCrossContact Winter of de Conti4x4WinterContact.

In 1945 heeft Continental te lijden van de oorlogsschade en heeft enkele jaren nodig om opnieuw te bouwen en te herstellen. Aan het eind van de jaren 70 komt de ontwikkeling van het merk in een stroomversnelling en slaagt het erin een comfortabele plek in Europa in te nemen met de aankoop van andere bedrijven in de sector.

Vanaf dat moment volgen deze aankopen elkaar op, waardoor het merk sterk groeit op het podium van de grootste bandenmerken.

 

Continental : De wens om zijn activiteiten uit te breiden en te diversifiëren om te innoveren

 

Continental beperkt zich niet tot Europa en koopt nieuwe fabrieken en gaat samenwerkingen aan met andere bedrijven buiten Europa om zijn marktaandeel verder te vergroten en nog meer te innoveren.

Zo resulteert de fusie tussen Phoenix AG en ContiTech in 2004 in de grootste specialist ter wereld in rubber en plastiek.

En 2007, Continental neemt de activiteiten over van Siemens VDO Automotive AG wat tot op heden de grootste aankoop in de geschiedenis van de sector is.  In 2011 wordt de eerste fabriek in China voor Continental banden geopend evenals een onderzoekscentrum in Singapour.

Het merk Continental richt zo al zijn energie op innovatie en kan zo steeds betere producten bieden die zijn aangepast aan de wensen van de bestuurders.

1001Banden biedt een ruime keuzen aan Continental banden met korting, bekijk hieronder de hele serie Continental. 

Bron: Officiële site van Continental

Verminderen

Andere merken PREMIUM
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.