Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Cooper banden

Al onze Cooper banden voor discountprijzen

Kies 1001Banden voor uw banden van het merk Cooper voor verpletterende prijzen. Wacht niet langer en koop de beste banden voor uw voertuig. Profiteer van onze gratis levering en alle ander voordelen om de Cooper te ontvangen in record tijd bij u thuis of in een van onze partner garages.

Op al zijn banden assortimenten, biedt het merk Cooper zeer aantrekkelijke prijzen van de zomerbanden tot aan de winterbanden zonder de 4-seizoenen banden te vergeten.

Door zijn succes putten de gebruikers van de Cooper fabrikant zich in loftuitingen uit over de banden en met name over de banden die het meest worden verkocht zoals de Discoverer STT (Personenauto/Zomer), de Discoverer A/T3 (Personenauto/Zomer) en de Discoverer ST Maxx (Personenauto/Zomer). 

Om het merk beter te leren kennen, klik hier: _cut_

 

Innovatie en prestatie tot uw dienst

Deze Amerikaanse maatschappij die in 1913 is opgericht, biedt zijn banden tegenwoordig in meer dan 50 landen. Cooper is de tweede grootste bandenfabrikant in de Verenigde Staten. Het merk is blijven groeien sinds het begin, in de jaren 1900 en is nu een erkend merk door de gebruikers, met name In Noord- Amerika. Het Amerikaanse bedrijf biedt een ruime keuze banden voor uw auto, 4x4/SUV of uw bestelwagen.

Cooper heeft altijd de innovatie in zijn ontwikkeling benadrukt, daarom is de prestatie van de banden zo goed. Of dat nu op het niveau van de geoptimaliseerde loopvlakken is of de speciale karkassen, het Amerikaanse bedrijf zoekt er altijd naar om uw trajecten zo comfortabel en veilig mogelijk te maken.

Bron: Officiële Cooper site

 

 

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.