Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Dunlop-banden

Alle Dunlop-banden tegen superlage prijzen!

Kies voor een van de beste bandenmerken op de markt: Dunlop. Vind bij 1001Banden het gehele assortiment Dunlop-banden  voor uw auto, 4x4 of bestelwagen tegen supervoordelige prijzen. Bestel uw banden met slechts 3 klikken op de muis en laat ze gratis thuisbezorgen of bij een van onze 6000 montagecentra bij u in de buurt!

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan goedkope Dunlop-banden en de talrijke aanbiedingen voor Dunlop-winterbanden en Dunlop 4x4-banden. Mis ook ons assortiment 4-seizoensbanden niet.

Dunlop is een merk dat met name furore maakt met zijn high-performance banden. De bestsellers van het merk zijn de Sport BluResponse (personenauto/zomer), de SP Street Response 2 (personenauto/zomer) en de SP Winter Response 2 (personenauto/winter).

Zie voor meer informatie over het merk: _cut_

Alles weten over het merk Dunlop

Het merk Dunlop is in 1888 door John Boyd Dunlop (Schot) opgericht op basis van het revolutionaire concept van luchtbanden, in eerste instantie voor fietsen. In 1902 wordt de productie van Dunlop definitief gevestigd in Birmingham onder de naam 'Fort Dunlop'.

Het bedrijf Dunlop, dat qua technologie altijd voorop loopt, breidt in de jaren 20 uit naar de Verenigde Staten met de ontwikkeling van racebanden. Het merk blijft voortdurend innoveren, met name op het gebied van aquaplaning bij banden, maar staat ook aan de wieg van remschijven en Denovo-banden, waarmee je na een lekke band gewoon kunt doorrijden.

Dunlop, dat gestoeld is op een reeds 125 jarig bestaande filosofie gericht op prestatie en momenteel onderdeel is van Goodyear (2000), is voortdurend bezig met innovatie: racebanden voor sportauto's, maar ook zeer goed presterende en veilige banden voor personenauto's en industriële en landbouwvoertuigen.

 

Dunlop: Hoogwaardige technologie tot uw beschikking

Sinds het prille begin staat innovatie bij het merk Dunlop hoog in het vaandel. Het biedt dan ook kwaliteitsbanden die steeds betere prestaties leveren. Dunlop is een wereldwijd erkend merk, dat haar klanten het laatste biedt op technologisch gebied voor een optimale veiligheid achter het stuur. Om u de meest betrouwbare banden te kunnen bieden, zorgen de Dunlop-centra ervoor dat hun banden voldoen aan de meest veeleisende normen. Dit gebeurt met name aan de hand van hoogwaardige tests, zoals bijvoorbeeld de 3/15/50-methode.

De kwaliteit van uw banden is essentieel voor uw veiligheid, nog belangrijker dan de eigenschappen van uw voertuig. Dunlop biedt u, dankzij haar uitgebreide kennis, steeds beter presterende banden.

Het asymmetrische en plattere profiel zorgt voor een optimale grip op alle soorten wegen met aanzienlijk minder kans op aquaplaning.

 Bron: Officiële site van Dunlop

 

Verminderen

Andere merken PREMIUM
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.