Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Falken-banden

Ons assortiment Falken-banden tegen supervoordelige prijzen!

Vind hier uw Falken-banden tegen een klein prijsje ! Ontdek ons uitgebreide assortiment banden voor uw personenauto tegen super concurrerende prijzen. Ontvang uw banden binnen 24-48 uur bij u thuis of bij een van onze montagecentra. Wacht niet langer en bestel nu uw Falken-banden tegen een supervoordelige prijs bij 1001Banden!

De Falken-banden scoren het best op het gebied van grip en bieden uitstekende prestaties in de categorie zomer-, winter- en 4-seizoensbanden.

Onder het Falken-aanbod zijn 3 opvallende bestsellers aan te wijzen: de ZE-914, de SN-828 en de FK-453.

Zie voor meer informatie over het merk: _cut_

 

Over het merk Falken

Dit Japanse merk is in 1983 opgericht en is van oorsprong een merk van Ohtsu Tire and Rubber, fabrikant van hoog kwalitatieve banden. De focus van het bedrijf ligt op de productie van ultra high performance (UHP)-banden. Deze UHP (Ultra High Performance)-banden vinden vooral gretig aftrek op de Noord-Amerikaanse markt, waar Falken is grote mate aanwezig is. Daarnaast ontwikkelt het Japanse merk nieuwe technologieën voor sportauto's en integreert deze in haar banden om ze nog veiliger en nog beter te laten presteren. Innovatie en creatie zijn van meet af aan de kernwoorden van het bedrijf, dat alle markten wil veroveren. Binnen haar assortiment vinden we banden zoals de FK 453, die rechtstreeks is afgeleid van een band uit de racewereld.

 

 

Unieke kennis

Falken is een dynamisch merk dat voorop loopt qua nieuwe technologie. Het merk biedt maar liefst 300 maten die in tientallen landen worden verkocht. In 1993 ontwikkelt het merk zijn eerste sportband, vervaardigd met behulp van de meest geavanceerde technologieën uit die tijd. Het bedrijf richt zich vanaf dat moment duidelijk op sportbanden en sleept meerdere prijzen in de wacht, wat het vertrouwen van de consument in het merk versterkt. Vandaag de dag is Falken veelvuldig te zien bij de verschillende racesporten. De banden worden met name gebruikt voor races zoals de 'The American Le Mans Series ALMS, de ""Formula Drift Series"", de ""D1 Grand Prix"" en de ""British Drift Championship"". U begrijpt het goed, Falken is een van de A-merken voor driften en blinkt uit in uitstekende grip en wegligging.

Bron: Officiële website van Falken

 

 

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.