Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Firestone banden

Alle keuze Firestone voor dumpprijzen

Firestone is een historisch merk op de bandenmarkt. Dankzij de know how is het merk tegenwoordig een belangrijke speler op de markt! Laat u verleiden door het bekende Amerikaanse bandenmerk en bespaar geld door uw banden bij 1001Banden.be te kopen.

Vind bij 1001Banden.be de beste banden Firestone voor spotgoedkope prijzen. Het Amerikaanse merk biedt u een grote keuze banden voor auto's, 4x4 of bestelwagens.

Kies voor een van de beste banden van het merk: De Firehawk TZ 300 of de Multihawk, twee uitstekende zomerbanden. 

Om het merk beter te leren kennen, klik hier: _cut_

Alles weten over de Firestone band

Firestoneis een Amerikaanse onderneming die in 1900 door Harvey Firestone werd opgericht. Deze landbouwer was de eerste in de wereld die een agrarische band vervaardigde. Deze man was een ware koploper, hij heeft zijn eeuw en de wereld van het vervoer gerevolutioneerd.

Al heel snel had het merk Firestone een belangrijke plaats verworven op de nog jonge bandenmarkt. In 1906 worden de eerste Firestone banden door Henri Ford gekozen om zijn auto's mee uit te rusten. Later krijgt het merk Firestone bekendheid door de successen dat het behaalt bij het autoracen, met name door de deelname en het winnen van de eerste editie van de Indianapolis 800km. De Firestone band wordt dan een referentie op dit gebied.

 

Het merk slaat een grote slag. Bijna 70 jaar lang zijn de Firestone banden zich blijven ontwikkelen om aan de steeds weer nieuwe eisen te beantwoorden. In 1988 fusioneert het Amerikaanse bedrijf met de Japanse reus Bridgestone Corporation. 

Vanaf dit moment is werelds grootste rubber en banden bedrijf een feit: Bridgestone Americas Tegenwoordig is Firestone nog steeds een eigen merk. Het biedt nieuwe oplossingen om aan nieuwe vragen te beantwoorden.

 

Firestone: Innovatie in dienst van de planeet.

 Bij Firestone is de boodschap eenvoudig: ""Eén team, één planeet"". Sinds jaren werkt het Amerikaanse bedrijf eraan om de vervuiling die verbonden is aan zijn activiteiten maximaal te reduceren. Daarvoor dwingt Firestone zich via alle middelen om de negatieve impact op het milieu drastisch te verminderen door milieuvriendelijke Firestone banden aan te bieden. 

Een bewustwording samen met een onverstoorbare wilskracht om te vernieuwen en om het comfort van de klanten te verbeteren. Een belofte die vertaald wordt door een enorme inspanning om voortdurend te innoveren. Dankzij de financiële kracht die voortkomt uit de fusie tussen Bridgestone corporation en Firestone, hebben de Firestone banden de meest recent geavanceerde technologie. De onderzoekslaboratoria en de vele ingenieurs buigen zich over minder vervuilende en resistentere banden. Tegenwoordig is Firestone trots om een compleet assortiment banden te presenteren voor auto's, 4x4, en bestelwagens, die in staat zijn om het brandstof gebruik significant te verminderen.

Het Amerikaanse merk heeft namelijk hard gewerkt aan de resistentie van het rollen van de banden, om zo een beter energie rendement te bieden. Met honderd jaar ervaring en innovatie blijft Firestone een grote wereldspeler in banden.

De Firestone banden profiteren van de know how van de Bridgestone group. De banden bezitten dus de nieuwste technologieën en bieden: Betrouwbaarheid, prestaties en comfort voor een goede prijs.  De banden garanderen niet alleen grote prestaties op de weg maar ook een heel lange levensduur tegen lage kosten.

De Firestone banden dragen bij aan een uitstekende rij ervaring want ze hebben voortaan een innovatief dessin van het loopvlak, een geëvolueerde karkas en geëvolueerde groeven. 

Bron: Officiële site van Firestone

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.