Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

General Tire Banden

Al onze General Tire banden tegen promoprijs


 

U bent op zoek naar goedkope banden? Kies de expert 1001Banden voor uw General Tire banden tegen een lage prijs. Ongeacht waar mee u rijdt, wij hebben altijd de juiste keuze voor u.

Rijdt u met een 4x4? Kies voor de bestsellers van het merk: De 4x4 banden  Grabber AT2 et Grabber TR ! 

Geniet van onze gratis levering en al onze voordelen om uw Geneal Tire banden binnen een oogwenk te ontvangen bij uw thuis of in één van de vele garages.

Klik hier voor meer informatie over het merk:  _cut_

 

De geschiedenis van General Tire

Het merk General Tire zag voor het eerst het daglicht in 1915. Bij de oprichting kreeg het bedrijf de naam General Tire and Rubber Company. Het ging van start met het produceren van reservewielen voor vrachtwagens. Al sinds de oprichting vindt het merk het belangrijk om pionier te zijn en dit vooral wat betreft innovatie. Dankzij een extreme groei begint het bedrijf in 1955 met de productie van banden voor personenwagens. Hierop besloot het merk fabrieken doorheen heel Noord-Amerika op te starten om zo banden aan een grotere publiek aan te kunnen bieden.

 

Innovatie tot grote vreugde van de klantennbsp;

De General Tire banden zijn vooral bekend voor het geweldige wegligging en verhoogde tractie. Stevige en betrouwbare banden die u lang kunt gebruiken en die bovendien steeds zo sterk mogelijk presteren. Op zowel droge als natte wegen garandeert het Amerikaans bedrijf een volledige hechting zodat uw veiligheid verhoogd wordt en dit zelfs bij moeilijke omstandigheden. Met banden met een sterk technologisch potentieel, zijn de prestaties steeds beter en extra doeltreffend.

Het merk biedt banden voor personenwagens, 4x4/SUV en zelfs bedrijfsvoertuigen, u bent dus steeds zeker van uw keuze als u voor van van General Tire kiest!

Bron: Officiële site General Tire

 

 

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.