Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Goodyear-banden

Uw goedkope Goodyear-banden bij 1001Banden

 

Vind bij 1001Banden een van de onmisbare merken op de bandenmarkt: het merk Goodyear. 1001Banden heeft voor u een uitgebreid assortiment Goodyear-banden tegen superlage prijzen. Kies voor Goodyear-banden en ontdek een nieuwe rijsensatie: Plezier en Veiligheid.

Goodyear biedt een brede waaier aan modellen: Uitstekende winterbanden, zomerbanden of 4-seizoensbanden voor automobilisten die het hele jaar door met dezelfde banden willen rijden.

Bij 1001Banden vindt u de drie populairste Goodyear-banden: EfficientGrip Performance (personenauto/zomer), de Duragrip (personenauto/zomer;) en tot slot de Ultra Grip 9 (personenauto/winter).

Zie voor meer informatie over het merk: _cut_

 

Alles weten over het merk Goodyear

Het Amerikaanse bedrijf Goodyear is in 1898 door Frank Seiberling opgericht. Het bedrijf produceert in eerste instantie allerlei soorten producten op basis van rubber, zoals hoefijzers, fietsbanden en brandslangen. In 1904 lanceert het bedrijf de allereerste verwijderbare band, die in 1908 wordt gebruikt voor de allereerste auto die via massaproductie wordt gemaakt: het model T van Henry Ford.

Het merk spitst zich vanaf dat moment vooral toe op de ergonomie van zijn banden, die eenvoudig gedemonteerd kunnen worden. Goodyear ontwikkelt zich tot een innoverend bedrijf en fabriceert in 1921 de eerste all terrain-band, de Rut-Proof, in 1934 gevolgd door de gloednieuwe GoodYear Lifeguard die voor een goede wegligging zorgt, zelfs na een lekke band 

In de 60 jaar die volgen blijft Goodyear met zijn talrijke innovaties en verkooprecords uitblinken op de bandenmarkt. Het merk levert ook de banden voor het eerste voertuig dat ooit op de maan heeft rondgereden! In datzelfde jaar is het merk inmiddels actief in 34 landen.

Het merk deponeert in de loop van de jaren talrijke octrooien op het gebied van banden, maar dat is niet het enige. Het merk blinkt uit in alles op het gebied van stickers, verpakking van voedingsmiddelen en zelfs kunstharten. Al deze kennis is afkomstig van het Onderzoekscentrum van Goodyear, dat voortdurend nieuwe processen ontwikkelt.

 

Goodyear: Innovatie in het teken van veiligheid.

Goodyear heeft zich sinds de oprichting ten doel gesteld op altijd voorop te lopen op het gebied van innovatie. Het verleden spreekt voor zich: talrijke ontdekkingen die voor vooruitgang hebben gezorgd in de bandenwereld. De R&D-afdeling vormt dan ook de sleutelfactor van het Amerikaanse bedrijf.

Het merk heeft tot doel zijn klanten te voorzien van de allerbeste, duurzame banden die voldoen aan de eisen van de hedendaagse consument. Hierbij valt te denken aan innovaties zoals de RunOnFlat-band of technologieën als Smart Wear (nieuwe groeven en nieuwe rubbersamenstelling om bij slijtage van de band te zorgen voor een betere weerstand tegen aquaplaning over een langere periode) en Efficient Grip performance (verkleining van de rolweerstand zonder in te boeten op de prestaties van de band).

GoodYear-banden zijn technisch hoogwaardige banden met uitstekende prestaties en bovendien vriendelijk voor het milieu.

1001Banden beveelt u de banden van het premium merk Goodyear aan. 

 

 

 

Het merk heeft tot doel haar klanten te voorzien van de allerbeste, duurzame banden die voldoen aan de eisen van de hedendaagse consument.
Verminderen

Andere merken PREMIUM
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.