Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Banden van Hankook

De hele serie Hankook sterk afgeprijsd

Bekijk bij 1001Banden een van de beste fabrikanten van autobanden ter wereld, het Koreaanse merk Hankook. Dankzij de innovaties en ontwikkelde technologieën bij de ontwikkeling van de banden, ontvangt het merk zeer positieve beoordelingen op de kwaliteit van de banden van Hankook. 

Bekijk de catalogus van Hankook en profiteer van de beste prijzen voor de winterbanden van Hankook en ook de 4x4 banden van Hankook.  Het Koreaanse merk biedt ook een zeer gevarieerde keuze aan 4-seizoensbanden.

U valt zeker voor de bestseller van het merk Hankook: De Ventus Prime 2 K115 (Personenauto/Zomer), DeWinter Icept RS W442 (Personenauto/Winter) of de Optimo K425 Kinergy Eco (Personenauto/Zomer).

Ontdek al onze aanbiedingen op de banden van Hankook ! 

Voor meer informatie over het merk, klik hier : _cut_

Alles over het bandenmerk Hankook

De geschiedenis van het bandenmerk Hankook begint in 1941 met Chosun Tire Industrial, een Koreaanse bandenfabrikant. De bestuurders passen hun devies letterlijk toe, « de weg moet exact gepland zijn om tot volle tevredenheid te komen » wat leidt tot de productie van kwaliteitsbanden. Het merk kent dus een grote groei gedurende 10 jaar, waardoor het naar de beurs kon gaan en groter kon worden.

Chosun Tire Industrial wordt dan Hankook en vanaf 1979 realiseert de bouwer de grootste installatie voor de productie van banden ter wereld van dit moment in de stad Daejeon, in Korea. 15 jaar later, in het tijdperk van de mondialisering, droomt het bandenmerk Hankook van Europa en installeert een technisch centrum in Hannover, in Duitsland.

Dan is het de beurt aan Amerika om kennis te maken met de Koreaanse firma die zijn ruime ervaring een centrum voor onderzoek en ontwikkeling neerzet. De kwaliteit en de prestaties van de Aziatische reus loont, want in 1998 ontvangt hij de Ford Motor Company Q1 Award. 

Vanaf 2001 en de installatie van het Europese distributiecentrum in Rotterdam, is Hankook aanwezig in de vier hoeken van de wereld en brengt zijn onberispelijke kennis mee, waardoor hij de 7e plaats verdient onder de grootste bandenproducenten ter wereld. De band van Hankook wordt nu bekend en erkend in de hele wereld. 

 

Hankook : De geplande innovatie.

Sinds zijn begin, haalt Hankook zijn resultaten en zijn kennis te gelde te maken. Het bandenmerk heeft de naam perfectionistisch te zijn en gaat onuitputtelijk door met het verbeteren van zijn producten door ze een keurmerk te geven en ze grondig aan te passen aan de wensen van de gebruikers. 

Daardoor heeft het merk in 2008 de « Technologie Kontrol » gecreëerd, die de kinetische energie aankaart die aan de oorsprong ligt van het energieverbruik en de prestaties van de wagen. Nog ecologischer, nog veiliger, nog stiller; hun producten worden jaar na jaar steeds beter. 

Nog recentelijker heeft Hankook gewerkt aan de ontwikkeling van een band zonder lucht en 95% recyclebaar. Een project dat alleen al een revolutie kan beginnen in het autopark wereldwijd. Dankzij al deze inspanningen biedt Hankook een gevarieerde catalogus met banden voor personenauto's, 4x4/SUV en ook bedrijfsvoertuigen. Deze bandencatalogus van Hankook verandert ook naar gelang de seizoenen: zomer, winter en 4-seizoenen. 

Bron: Officiële site van Hankook

 

 

Verminderen

Andere merken PREMIUM
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.