Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Banden van Insa Turbo

De ecologische oplossing !

Insa Turbo is een van de beste merken gespecialiseerd in het concept van de heropgegoten band, oftewel verzoolde of gerecycleerde banden. Conform de internationale kwaliteitsstandaard en goedgekeurd door het Ministerie van Industrie en Energie, staan de banden van Insa Turbo garant voor een optimale veiligheid van bestuurders. Insa Turbo biedt een uitstekend ecologisch compromis met een grote serie aan coverbanden voor 4x4, personenauto's en bedrijfsvoertuigen

Bekijk onze ruime keuze aan banden van Insa Turbo, ecologische en zuinige producten, waarmee u brandstof en geld bespaart!

Insa Turbo, een merk dat zich heeft bewezen met name met kwaliteitsbanden die vandaag de Bestsellers zijn van het merk zoals de EcoEvolution (Personenauto/Zomer), de Ranger (4x4/Zomer) of de Pirineos (Personenauto/Winter).

Vind al onze aanbiedingen van Insa Turbo ! 

Voor meer informatie over het merk, klik op: _cut_

Alles over het het bandenmerk Insa Turbo

 

Het bandenmerk INSA Turbo maakt deel uit van de Spaanse groep SOLEDAD. Het wordt opgericht in 1988 en heeft als doel: Zich inzetten voor het milieu met behulp van zijn technologische capaciteiten. De filosofie van de international firma is om versleten banden in te zamelen en ze op een nuttige manier te verwerken.

Zij hebben hiervoor twee mogelijkheden; als de band beschadigd is, stuurt INSA Turbo hem naar de recycling en zet hem om in grondstoffen. Dit materiaal kan opnieuw gebruikt worden om banden te maken in de toekomst, flessen, synthetische oppervlakken, rubberen tegels enz.; als dit niet het geval is, kan de band opnieuw gebruikt worden, dankzij de meest moderne technologieën. De Insa Turbo band kent steeds meer succes en blijkt een ideale oplossing te zijn voor de kleine portemonnee.

Deze stappen zijn onontbeerlijk en worden uitgevoerd onder de uiterst bekwame leiding van het controleteam. Elke band ondergaat een hele serie tests, de een nog strenger dan de ander. INSA Turbo zorgt ervoor dat de band die wordt hergebruikt, dezelfde eigenschappen heeft als de originele band.

 De eerste stap is een visuele inspectie voor een eerste sortering; de tweede is het onderwerpen van de band aan hoge druk, die wisselt tussen 2 en 8 bar, om er zeker van te zijn dat de stevigheid en de uniformiteit van het karkas intact zijn. Als deze dezelfde weerstand heeft als een nieuwe band, gaat de band door naar de volgende fase in het montageproces. 

Het team gaat dus door naar het verzolen van de band, dat wil zeggen de fase van reconstructie. De band wordt gefreesd, ingesmeerd, en het loopvlak wordt als nieuw gemaakt. 

INSA Turbo kan dus banden maken tegen een lage prijs en tegelijk een optimale kwaliteit garanderen. Zijn gevoel voor perfectionisme heeft geleid tot expansie en sinds ongeveer 20 jaar is INSA Turbo ook actief in het buitenland. 

Door zijn sterke inzet voor het milieu en de kwaliteit van zijn banden heeft INSA Turbo de status gekregen van specialist van het verzolen, en van de all-terrain band. Het merk is erkend en verwelkomt door het Instituut voor Onderzoek van de Auto-industrie en het Departement van Transport van de Verenigde Staten. 

Verminderen

Andere merken PREMIER PRIX
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.