Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

Pneu Kleber pas cher

 Pneumatique Kleber

 

Kleber banden

Alles weten over het merk van de Kleber band

Sinds meer dan 100 jaar, biedt de Franse fabrikant Kleber de meest betrouwbare banden, om aan de verwachtingen van de gebruikers te voldoen. Vele pluspunten maken van het Kleber merk een van de meeste gewaardeerde merken op de Europese markt.

Hierbij valt op te merken dat het bedrijf onderdeel is van hetmerk Michelin.Zo biedt Kleber banden aan die van personenauto's tot bestelwagens gaan, altijd voor de beste prijzen.

_cut_

De geschiedenis van het Kleber bedrijf

Pneus Kleber

In 1910 ziet dit bedrijf het levenslicht in Colombes, Frankrijk (in het Franse departement 92 nabij Parijs). Een jaar later wordt de eerste autoband gefabriceerd en op de markt gebracht een grote première voor het Franse bedrijf. Daarna kent het bedrijf een aaneenschakeling van innovaties en onderscheidingen, en is het de eerste speler in de technologische vooruitgang van banden.

De eerste Tubeless met een geïncorporeerde luchtkamer wordt 40 jaar later (1951) gelanceerd. Het is echter in 1994 dat het merk werkelijk een vlucht neemt, met de homologatie van de eerste door de fabrikant gemonteerde banden voor de populaire Twingo. Het geeft een enorme publiciteit aan het merk waardoor het aan bekendheid wint.  

 

De boxer als mascotte en symbool

Pneu Kleber discount

In 1971 verschijnt de boxer voor het eerst in de communicatie van de onderneming. Hij staat voor de waarden van het merk. Veiligheid, betrouwbaarheid, robuust zijn de belangrijkste kwaliteiten van deze hond, en Kleber wenst deze waarden te ontwikkelen via de aangeboden banden. Zoals het bedrijf het zegt, de banden zullen zich als het ware in "de weg bijten", dit alles zoals de hond.

Zo positioneert het bandenmerk Kleber zich op twee beloftenveiligheid en betrouwbaarheid, sterke woorden om de consumenten van de kwaliteiten van de verkochte banden te overtuigen.

Bron: Officiële Kleber site

 

 

 

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.