Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

Maxxis Banden

Koop uw Maxxis banden tegen ongeziene prijzen


U gaat helemaal gek zijn op deze Maxxis banden

Zoekt u goedkope banden voor uw wagen, 4x4 of bedrijfsvoertuig ? Twijfel dan niet langer en kies voor het bandenmerk Maxxis

Maxxis is een zeer betrouwbaar en betaalbaar bandenmerk. Het gamma concentreert zich op zomerbanden voor personenwagens. Maar het merk heeft ook winter- en 4-seizoensbanden die ook geschikt zijn voor andere typen voertuigen: 4x4 of zelfs bedrijfsvoertuigen. 

Kies tussen ons ruim aanbood voor banden met de beste prijs. Betaal in alle veiligheid en spreid uw betaling over 1,3 of 4 keer met uw creditcard!

Klik hier om het merk beter te leren kennen:  _cut_

Maxxis: Banden die lang meegaan

Maxxis biedt zijn banden in meer dan 170 landen aan en stelt meer dan 25 000 mensen te werk. Het merk is in 1967 in Taiwan opgericht en sindsdien is het uitgegroeid tot één van de bekendste merken dankzij de sterk presterende producten.

De sleutel van het succes bestaat bij dit merk vooral uit het feit dat hun banden eenextreme weerstand hebben. De Maxxis banden zijn ontworpen om alles te weerstaan en dit ongeacht of het om een personenwagen, 4x4, bedrijfsvoertuig of motor gaat. Dit is het belangrijkste kenmerk dat bestuurders waargenomen hebben bij het rijden met Maxxis banden. Het geheel bouwt dus zijn reputatie op kennis wat betreft het ontwerp en dit vooral wat met betrekking tot het rubber. We vinden dit bedrijf dus in verschillende competities terug waaronder enduro (motor) en nog specifieker in kampioenschappen voor driften.

Source : Officiële sit Maxxis

 

 

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.