Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

MICHELIN banden

De hele serie MICHELIN voor weinig geld !

Nieuw! De CrossClimate is eindelijk beschikbaar! Met deze autoband voor de zomer, die ook is goedgekeurd om in de winter mee te rijden, zult u volledig tevreden zijn, ongeacht de omstandigheden 

Waarom zou u kiezen voor de banden van Michelin ? Het Franse merk biedt banden die geschikt zijn voor alle voertuigen. Als u rijdt in een  4x4 / SUV kies dan voor de uitstekende banden voor 4x4 van Michelin. Voor uw bedrijfsvoertuig of bestelwagen kijkt u naar de collectie van Michelin banden voor bedrijfsvoertuigen.. Voor uw auto kiest u uit een enorm aanbod in de serie van banden van Michelin voor personenauto

Dee winter hoeft u niet langer te twijfelen! Biedt kletsnatte, besneeuwde of zelfs beijzelde wegen het hoofddoor uw auto uit te rusten met banden van het Franse merk. Bekijk snel onze selectie winterbanden van Michelin.

Of surf nu meteen naar al onze aanbiedingen op de banden van MICHELIN.

Voor meer informatie over het merk met het Michelinmannetje Bibendum, klikt u op :  _cut_ 

Alles over het merk Michelin

 In 1889 richten de gebroeders Edouard en André Michelin « Michelin en Cie » op in Clermont-Ferrand. De twee broers werken het idee uit van de afneembare band voor de fiets in 1891.

 Nu kent iedereen hen dankzij zijn logo Bibendum het Michelinmannetje,  het Franse bedrijf heeft in de loop der jaren zijn positie weten te verzekeren op de Franse, Europese en tenslotte de internationale markt van autobanden. Voortaan is het bedrijf een multinational die concurreert met de grootste bandenmerken.

Het Franse bedrijf is de 2e grootste fabrikant van luchtbanden ter wereld en heeft vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Afrika, Azië en Zuid-Amerika.  Nu het merk een multinational is, neemt het een belangrijke plaats in op de markt van banden in 170 landen en vertegenwoordigt 14,6% van de internationale markt. Ondanks de internationale dimensie, heeft de multinational zijn infrastructuren in Frankrijk behouden. Zijn hoofdzetel en zijn onderzoekscentrum zijn zelfs gevestigd in Clermont Ferrand.

Het Franse bedrijf deelt zijn expertise om elk soort voertuig uit te rusten : Personenauto's, vrachtwagens, tweewielers en ook landbouwvoertuigen. Zelfs de grootste groepen in de luchtvaart en de civiele techniek doen een beroep op de kennis van Michelin. U bent met velen die vertrouwen op deze grootste in de bandensector die weet hoe hij de bestuurder veilig stelt.

  

Michelin : Prestaties gaan steeds verder.

 

De Franse fabrikant heeft zichzelf als doel gesteld om de veiligheid te verbeteren, het energieverbruik en het lawaai te verminderen, evenals de uitstoot van CO2. Prestaties, kwaliteit en veiligheid; dat is het credo van het bedrijf uit Clermont. Daarvoor staan het onderzoek en de innovatie centraal in de strategie van de groep.

Elk jaar investeert het Franse merk meer dan 500 miljoen euro in onderzoek en over de hele wereld werken meer dan 6000 mensen in een dynamiek van prestaties. Dankzij technologisch geavanceerde procedures zoals modellering en simulatie, kunnen de ingenieurs van Michelin de beste interne constructies ontwerpen en de beste structuren voor banden. Wat dat betreft, om een goede keuze te maken, zorg ervoor dat u de markering herkent op de banden van Michelin.

Overigens, om de verwachtingen van klanten te beantwoorden, past de Franse producent een heel streng eisenpakket toe die de doelen van de prestaties preciseert (rolweerstand, levensduur, geluidsoverlast, comfort enz.…).

Zoals we gezien hebben, gaat Michelin onvermoeibaar door met innoveren voor ons, automobilisten. Blijf op de hoogte van het merk en bekijk al het nieuws en de actualiteiten van het merk Michelin.

Bron: Officiële site van Michelin

 

De meest bekeken dimensies van Michelin 

 

Michelin banden van 14 inch Michelin banden van 15 inch Michelin banden van 16 inch Michelin banden van 17 inch
Michelin banden 185 65 r14 Michelin banden 175 65 r15 Michelin banden 205 55 r16 Michelin banden 215 55 r17
Michelin banden 175 65 r14 Michelin banden 185 65 r15 Michelin banden 205 60 r16 Michelin banden 215 50 r17
Michelin banden 195 55 r15 Michelin banden 185 65 r15 Michelin banden 195 55 r16 Michelin banden 225 45 r17
Michelin banden  Michelin banden 195 65 r15 Michelin banden 215 55 r16 Michelin banden 225 50 r17

 

 

 

 

 

Verminderen

Andere merken PREMIUM
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.