Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

Nokian banden

De hele serie Nokian met flinke korting!

Laat u verleiden door de prestaties van de Nokian banden!

Ontdek het Finse merk merk door hun dikke catalogus met banden voor 4x4, personenauto's of bedrijfsvoertuigen. De serie biedt voornamelijk winterbanden, maar u kunt er ook uitstekende zomerbanden vinden. 

De serie WR D3 et WR A3 van Nokian omvat de meest populaire winterbanden voor personenauto's. Nokian is een merk dat zeer kwalitatieve producten biedt. Dankzij 1001Banden kunt u profiteren van de beste prijzen om uw auto uit te rusten met het beste dat er op de markt beschikbaar is.

Koop uw banden en laat ze gratis bezorgen bij u thuis of in een van onze montage centra bij u in de buurt.  

Bekijk als onze aanbiedingen op de banden van Nokian ! 

Als u meer wilt weten over het merk, klik hier: _cut_

 

Nokian: Het populaire merk

Nokian is een Fins bedrijf opgericht in 1932 in Nokia. Het Finse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricatie van luchtbanden, en richt zich al vroeg op de productie van fietsbanden. Dat is het moment dat het paradepaardje van het merk: ""de band Nokian Hakkapeliitta"" het daglicht zag. In de volgende jaren groeien de bandenfabrieken om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag aan productie.

Na meerdere naamswijzigingen, krijgt het bedrijf in 1955 eindelijk zijn actuele naam « Nokian Tyres plc ». In 2003 wordt Bridgestone Europe de grootste aandeelhouder. Twee jaar later wordt een fabriek geopend in Rusland. Het grootste deel van de productie van de  Nokian band wordt momenteel gerealiseerd in de Russische fabriek. Momenteel heeft de Nokian band een zeer goede reputatie in de Scandinavische landen. 

 

Nokian : De expert in banden voor Scandinavische omstandigheden.

De Finse onderneming ontwikkelt een grote serie winterbanden van hoge kwaliteit. De banden zijn het resultaat van een convergentie tussen het beantwoorden aan de verwachtingen van de gebruikers en de ervaringen met het Scandinavische klimaat. Door rekening te houden met deze elementen, is Nokian erin geslaagd om een expertise te consolideren in het ontwerp van de winterbanden voor personenauto's, maar ook voor SUV en winterbanden voor bestelwagens. Na 70 jaar ontwikkeling, innovaties en octrooien, heeft Nokianzich geplaatst als een fabrikant aan als zeer vooruitstrevend in het ontwerp van banden die aangepast zijn aan de meest zware winterse omstandigheden.

 

 

Betrouwbaarheid centraal in de strategie

 

Om de meest betrouwbare en duurzame banden te produceren die het best bestand zijn tegen zware omstandigheden, voert de onderneming vele « Indoor » testen uit. Anders gezegd, de banden worden getest op uithoudingsvermogen en weerstand tegen snelheid om de goedkeuring van de overheid te krijgen en zo aan klanten een onbetwiste kwaliteit te garanderen. In aanvulling op de « Indoor » testen, worden nog andere testen uitgevoerd, met name buiten, om de prestaties van de banden in realistische omstandigheden te testen.

Officiële bron : Officiële site van Nokian

 

 

 

 

 

Verminderen

Andere merken PREMIUM
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.