Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Pirelli Banden 

Vind uw goedkope Pirelli banden!

Kies voor het topsegment PirelliPerformances, veiligheid en levensduur, beleef een nieuwe rijervaring met het Italiaanse merk. Vind de Pirelli banden voor auto's, 4x4 en bestelwagens voor lage prijzen.  Levering 100% gratis.  

Pirelli biedt altijd banden met de beste prestaties op de markt, ongeacht of dat zomer-, winter- of 4-seizoenen banden zijn.

Het trans-Alpijnse bedrijf heeft een unieke know how verworven dankzij de autosport om de beste banden te ontwikkelen, zoals de Cinturato P7 Eco Impact (Personenauto/Zomer), de Cinturato P1 Verde (Personenauto/Zomer) en ten slotte de Winter 190 SnowControl Serie III (Personenauto/Winter).

Ontdek al onze aanbiedingen op de Pirelli banden ! 

Om het merk beter te leren kennen klik op: _cut_

Alles weten over het Pirelli bandenmerk

Pirelli is een Italiaans bedrijf dat in 1872 is opgericht door Giovanni Battista en gespecialiseerd is in het ontwerp van banden in het topsegment. 

Pirelli is tegenwoordig devijfde bandenproducent in de wereld . De Pirelli banden hebben een enorme bekendheid op de bandenmarkt dankzij de kwaliteit van de banden. Na de productie van de eerste Pirelli autobanden in 1901, toonde het Italiaanse bedrijf zich al snel vanaf 1907 als een belangrijk speler in de autosport door de autorace Pekin-Paris te winnen. De Pirelli banden werden vervolgens de oorspronkelijke uitrusting voor vele auto's. 

Tegenwoordig is het Pirelli merk nog steeds zeer aanwezig in de autosport voornamelijk door sinds 2011 de hoofdleverancier van het wereldkampioenschap van de Formule 1™ te zijn geworden, voor de seizoenen 2011-2013 en 2014-2016. Bovendien is het Italiaanse merk ook leverancier van de Ferrari Challenge, Trofeo Maserati en Lamborghini Super Trofeo ...

Tussen alle Pirelli banden, hebben 4 banden assortimenten de identiteit van het merk gestalte weten te geven: de P ZERO™ banden, de CINTURATO™, SCORPION™ banden en tot slot de WINTER banden. Pirelli biedt een ruim keuze aan banden om auto's, de 4x4/SUV of de bestelwagens mee uit te rusten ongeacht het seizoen. De boodschap van Pirelli is immers:  ""een seizoen, een band voor uw voertuig"". We vinden dan ook een uitgebreide catalogus met banden per type voertuig en per seizoen (zomer, winter, 4-seizoenen). 

Laten we daarbij vooral niet vergeten dat Pirelli een van de belangrijkste spelers in autobanden is in zowel het hoge en topsegment. Zo wil het bedrijf tussen nu en 2017 een van de eerste wereldproducenten worden in het Premium segment. Om dat te bereiken baseert het Italiaanse merk zich op zijn technologische kennis en zijn strategie "" Green Performance  waarbij milieuvriendelijk en performance samen gaan. Voortdurend onderzoek naar performance en kwaliteit.

De aanwezigheid van het Pirelli merk in 160 landen is een blijk van kwaliteit door 3% tot 4% van de jaaromzet te besteden aan onderzoek en ontwikkeling. En zo ziet in 1975 het beroemde model van de P7 band met laag profiel het daglicht, vervolgens de band met ultra laag profiel deP ZERO™ in1993.

De technologische expertise en de nauwe banden met de wereldleiders in de auto en motor constructie hebben geleid tot vele partnerships die op hun beurt weer tot meerdere homologaties op automodellen van de grote ondernemingen, de leiders op de markt, hebben geleid. 

In 2014 voor het derde opeenvolgende jaar, beloont Pirelli de beste leveranciers die het bedrijf kiest op basis van objectieve criteria als duurzaamheid, kwaliteit, dienstverlening en innovatie .

Vind op onze site het hele Pirelli bandenassortiment. 1001Banden Koop uw Pirelli banden bij 1001Banden en profiteer van onze voordelen: Snelle levering, klantendienst in Frankrijk, Advies, beschikbaarheid ...  

Bron: Officiële site van Pirelli

Verminderen

Andere merken PREMIUM
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.