Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

Sailun Banden

Koop uw banden tegen een lagere prijs dankzij Sailun


Dankzij 1001Banden betaalt u minder voor uw banden zonder aan kwaliteit te verliezen. Kies daarom voor Sailun, een merk dat steeds bekender wordt in Frankrijk dankzij haar vele en betaalbare producten!

Ontdek de bestseller van het merk: De Atrezzo ZS+ (Tourisme/Été), l'Atrezzo SH402 (Tourisme/Été) et le Atrezzo Z4+AS (Tourisme/4 saisons).

Door uw Sailun banden bij 1001Banden te kopen, geniet u van de 100% gratis levering bij uw thuis of in één van de montagecentra dicht bij u! Profiteer er snel van! 

Klik hier om het merk beter te leren kennen: _cut_

Alles weten over het bandenmerk Sailun

Sailun Tyres is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van banden voor personenwagens, 4x4 en bedrijfsvoertuigen. Pas in 2001 werden de eerste Sailun banden echt op een voertuig gemonteerd. Het jonge bedrijf is momenteel gevestigd in de economische en technologische zone van Quingdao, een Chinese provincie.

Sailun Tyres is erg snel opgeklomen tot een wereldspeler in de bandensector en dit dankzij de financiële steun van Chinese, industriële groepen. Sailun Tires loopt over van ambitie en wil graag de Europese markt veroveren door banden aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs zonder in te boeten aan betrouwbaarheid, stevigheid of prestatie. Na de Sailun banden getest te hebben, beschouwen verschillende bandenspecialisten in Duitsland en Canada het merk Sailun als een serieuze concurrent voor de grootste merken op de markt. Sailun banden worden vandaag de dag beschouwd als een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

_cut_

Sailun is de eerste bandenfabrikant die productie- en onderzoekstechnieken integreert bovenop de structuur.  Het bedrijf  wil alle ontwerpsfasen van de band beheren. Bovendien besteedt Sailun veel aandacht aan de opleiding van de werknemers om zo een optimale kwaliteit van de productie te garanderen.

 

Sailun tyres : Een merk met aandacht voor de consument.

Het bedrijf werkt samen met de universiteit van Quingdao, de universiteit van Zheijang, de technische universiteit en met meer dan 300 ingenieurs, op die manier wil Sailun Tires voortdurend blijven innoveren en de prestaties van de banden voortdurend verbeteren. Het bedrijf beschikt zelfs over een zeer modern R&D-center. Net zoals bij de grote merken is technologie ook belangrijk voor Sailun Tyres.

De fabrikant integreert een geautomatiseerde bandontwerp om voor nog meer nauwkeurige liniëringen te zorgen. De productie zelf is onderhevig aan talrijke controles en kwaliteitstesten. Hierdoor hebben de Sailun Tyres banden de ISO9001, ISO 12001 en ISO/TS 16949 certificaten verkregen.

 

Als bewijs van betrouwbaarheid en kwaliteit heeft het merk recent het PTDA goedkeuringslabel verkregen. De PTDA is een onafhankelijk orgaan met als doel het certificeren van de kwaliteit en doeltreffendheid van verbruiksgoederen. Het is goed om weten dat het zegel van de PTDA het belangrijkst en meest erkend is in Noord-Amerika.  

De Sailun banden zijn het onderwerp geweest van testen door consumenten en vrijwilligers. Aan het eind van deze tests zijn de banden van Sailun erkend als betrouwbare, kwaliteitsvolle en presterende producten.

 De producent produceert zo'n 30 miljoen banden per jaar en dit in 50 landen ter wereld, hij kan daarom beschouwd worden als een zwaargewicht in de bandenmarkt.

Sailun Tyres staat op plaats 20ème op de rangschikking van de bandenfabrikanten ter wereld.

Deze schitterende stijging dankt het merk Sailun aan het feit dat het de behoeften van automobilisten begrijpt en er alles aan doet om kwaliteit te leveren. Het merk begrijpt dat klanten nood hebben aan banden die overeenkomen met hun budget maar die tevens ook presteren. Het merk is opgebouwd rond 3 fundamentele waarden die voldoen aan de wensen van de klanten:

- Kwaliteit: Kwaliteit is essentieel voor het merk en dit bij elk niveau van het ontwerp.

- Vertrouwen: De Sailun banden zijn systematisch getest op circuits en dit door professionele bestuurders. 

- Prijs: De lager prijs van de banden betekent niet dat ze ook een lage kwaliteit bieden.

 Sailun heeft vandaag een ruim aanbod met allerlei afmetingen. Het gamma bestaat uit UHP-zomerbanden (Ultra high performance), SUV banden, banden voor bedrijfsvoertuigen en dan hebben we het nog niet over de winterbanden gehad.

 

Verminderen

Andere merken PREMIER PRIX
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.