Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

Toyo-banden

Vind hier uw Toyo-banden tegen de laagste prijs

Ontdek de echte rijsensatie met Toyo-banden! 

Toyo is nog weinig bekend in Europa. Het merk heeft vooral naam opgebouwd op de Amerikaanse markt waar het nu een belangrijke speler is.

Toyo kent enorme succes aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, dankzij haar inzet om de best presterende, duurzame en aantrekkelijk geprijsde banden te leveren.

Rij rond met de banden van Toyo en u zult begrijpen waarom dit merk zo'n succes is op de Amerikaanse markt. Het assortiment van Toyo bestaat grotendeels uit zomerbanden voor 4x4 en personenauto's. 

Koop uw Toyo-banden bij 1001Banden en profiteer niet alleen van de allerlaagste prijzen, maar ook van gratis levering aan huis!

Zie voor meer informatie over Toyo-banden: _cut_

Alles weten over het bandenmerk Toyo

De Toyo-groep is actief in meer dan 100 landen en wordt gezien als een van de grootste bandenmerken ter wereld. Het uitgangspunt van het merk is altijd « l’uitmuntendheid » op alle vlakken geweest. Het merk biedt dan ook de best presterende banden, maar ook uitstekende dienstverlening aan haar gebruikers.

Al 60 jaar lang investeert het bedrijf in innovatie op de bandenmarkt en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste merken op het Noord-Amerikaanse continent. De banden zijn door talrijke verkopers in het land uitgeroepen tot de allerbeste banden.

 

De geschiedenis van het bedrijf Toyo

Het Japanse bedrijf, dat in 1945 is opgericht, heeft zijn hoofdkantoor in Osaka (Japan). Het bedrijf produceert van origine onderdelen van rubber, zoals onderdelen voor de auto-industrie. Er zijn meer dan 35 miljoen Toyo-banden in de fabrieken gefabriceerd en over de hele wereld verkocht. Het merk Toyo is door de Japanner M. Rikimatsu Tomihisa opgericht, grondlegger van het bedrijf Toyo Tire & Rubber Co, Ltd. In 1982 begint de export van Toyo, met een filiaal in Canada die de Toyo-banden voor personenauto's en bestelwagens in het hele land distribueert.

 

Banden voor de autosport

In de jaren 80 krijgt het merk Toyo voet aan de grond in de autosport. Talrijke piloten rijden met banden van het merk Toyo. Op het circuit, driften, off-road...Toyo is aanwezig. Professionele of amateur-piloten, het merk wordt altijd geassocieerd met de autosport. Dankzij deze focus heeft het Japanse bedrijf een unieke kennis weten te ontwikkelen om zo uit te groeien tot leverancier van hoogkwalitatieve sportbanden.

Bron: Officiële website van Toyo

 

 

 

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.