Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

Uniroyal banden

Vind uw Uniroyal banden voor te gekke prijzen !

De banden van Uniroyal zijn een garantie voor bescherming op  natte wegen , en dat voor heel lage prijzen!

Bekijk onze ruime keuze aan Uniroyal banden voor een aantrekkelijk prijsje. U kunt kiezen voor gratis bezorging bij u thuis of in een van onze montagecentra. 

Als u kiest voor optimale veiligheid tijdens het rijden, dan kiest u voor de banden van Uniroyal in onze serie zomerbanden, winterbanden en 4-seizoensbanden.

De beste banden van het merk hebben geen aanbeveling meer nodig, want ze hebben zichzelf al bewezen en ze worden zeer gewaardeerd door hun gebruikers. Deze banden zijn de Rainsport 3 (Persoonsauto/Zomer) en de Rainexpert (Persoonsauto/Zomer). Bekijk snel al onze aanbiedingen op het merk Uniroyal

Voor meer informatie over het merk, klik op: _cut_

Over het merk Uniroyal

Het Amerikaanse bedrijf Uniroyal , opgericht in 1892, dankt zijn reputatie aan zijn beroemde inventiviteit op het gebied van luchtbanden. Dit merk heeft namelijk als eerste een speciale regenband ontwikkeld.

Toch heeft het nog tot 1969 geduurd voordat bestuurders deze banden met een sterke weerstand tegen slecht weer.

 

 

 

 

 

 

Banden speciaal voor in de regen

Met profielen die speciaal ontworpen zijn om effectief water af te voeren zijn de regenbanden van Uniroyal de beste keuze voor veilig rijden op natte wegen. Ze verminderen het risico op aquaplaning aanzienlijk. Bovendien is bijna al het rubber van de Uniroyal banden gemaakt op basis van silicium. Dit bijzonder handige materiaal zorgt ervoor dat uw auto optimale grip behoudt op glad wegdek.

Om beter tegemoet te komen aan de behoeften van veeleisende automobilisten, besloot Uniroyal te fuseren met  het grote bedrijf Continental, waarmee het won aan bekendheid en vooral de kans kreeg om methodes te ontwikkelen met de meest moderne technologieën. Bovendien zijn de  Uniroyal banden geschikt voor zowel personenauto's, de 4x4 en bedrijfsvoertuigen.

Het is het bedrijf Uniroyal dus gelukt om zich te profileren als een van de grootste merken op het gebied van autobanden, met name dankzij de specialisatie in regenbanden. Zijn kennis ontketende dus een revolutie op het gebied van luchtbanden, aangezien de veiligheid van automobilisten een essentiële kwestie is.

Bron: Officiële site van Uniroyal

 

 

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.