Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Vredestein-banden

Alle Vredestein-banden tegen superlage prijzen!

Bekijk het uitgebreide assortiment Vredestein-banden tegen supervoordelige prijzen bij 1001Banden. Profiteer van onze 100% gratis en supersnelle levering binnnen 24-48 uur! Ga veilig de weg op met de aantrekkelijk geprijsde banden van Vredestein.

Met de banden van Vredestein kunt u zorgeloos de weg op en bespaart u ook nog eens geld. Vredesten biedt de beste zomer-, winter- en 4-seizoensbanden, speciaal voor u.

Het merk Vredestein ontwikkelt hoog kwalitatieve banden. Volgens automobilisten die ze gebruiken, zijn er 3 banden die eruit springen. De Snowtrac 3 (personenauto/winter), de Sportrac 5 (personenauto/zomer) en de Ultrac Sessenta (personenauto/zomer)

Zie voor meer informatie over het merk: _cut_

De geschiedenis van het merk Vredestein

Van oorsprong produceert het Nederlandse bedrijf Rubberfabriek Vredestein allerlei soorten rubberproducten, zoals hielen voor schoenen en tennis- en voetballen. In 1971 wordt het bedrijf overgenomen door het bedrijf BF Goodrich en vanaf dat moment worden de Vredestein-producten in meer dan 125 verschillende landen verkocht. In het kader van de wereldwijde mondialisering, wil Vredestein uitbreiden naar de bandenmarkt voor personenauto's, motoren en industriële en landbouwvoertuigen.

Tijdens de oliecrisis koopt de Nederlandse staat de aandelen van het bedrijf. In 1990 kopen 3 Nederlandse investeerders de bedrijfsaandelen terug van de Nederlandse staat. Dankzij een slimme merkstrategie kent het bedrijf vanaf dat moment een zeer sterke groei.

 

 

Een innoverende strategie

In 1999 komt het merk Vredestein met een nieuwe band, de Sportrac, die een doorslaand succes wordt. De fabrikant is tevens beroemd om zijn uitstekende banden voor op besneeuwde wegen, die in de winter voor een ongelofelijke tractie zorgen. Deze banden staan in de Europese top 5 van de meest populaire banden.

Dankzij de vele troeven zoals het elegante uiterlijk en de goede wegligging zijn de banden van Vredestein een geduchte concurrent van premium merken. Hun prestaties komen in de buurt van die van premium banden, en dat alles voor een lagere prijs.

Bron: Officiële website van Vredestein

 

 

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.