Bezorging 100% GRATIS(1) Bandenspecialist goedkoop online
+3318 362 0317 0,34€ BTW inbegrepen/min.
Gekwalificeerde Klantenservice
N°1 op klanttevredenheid (4) Advies 1001
Nieuwe klant? Mijn rekening  
Al Klant ?
Ik meld me aan
Wachtwoord vergeten ? Ik log in
Nieuwe klant ? Ik maak mijn account aan
Je bent een pro ? Ik maak mijn account aan PRO

 

Yokohama band

OnZe serie Yokohama met grote korting!

Ga naar de expert 1001Banden voor uw autobanden van Yokohama voor knalprijzen ! Laat uw Yokohama banden bezorgen in een recordtijd van 24u/48u, gratis. Koop uw banden uit onze ruime keuze aan autobanden, voor uw auto, uw 4x4 of uw bedrijfsvoertuig.

De banden van Yokohama garanderen u een optimale hechting op elk soort wegdek, zo bent u het best beschermd, met alle series, of het nu de zomerbanden zijn, de winterbanden of de 4-seizoensbanden.

Dit niveau van rijgedrag wordt vooral gesymboliseerd door de banden S-Drive (Personenauto/zomer) en Geolandar A/T-S G012 (4X4/zomer) die de beste banden zijn van het merk Yokohama.

Voor meer informatie oer het merk, klik op: _cut_

De geschiedenis van het merk Yokohama

Yokohama Tires is een Japanse bandenproducent, waarvan de fabriek in Tokyo staat. Het Japanse merk is opgericht in 1917 en staat momenteel op de 7e plaats van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. Het bedrijf heeft zich vooral onderscheiden door zijn vele verschijningen op autowedstrijden, zoals de 24 uur van Le Mans, of de WRC rally.

Het is momenteel de op 2 na grootste bandenfabrikant in Japan. Bovendien maakt Yokohama ook velgen in een aluminiumlegering.

 

 

 

Innovatie tegen elke prijs

Het merk Yokohama is vandaag een van de meest bekende op de markt van de autoband. De wil van de fabrikant is altijd geweest om maximaal te innoveren, om zijn banden het grootste technologische potentieel mee te geven. Er werken meer dan 1000 mensen in de onderzoekscentra van het bedrijf. Bovendien wordt er jaarlijks niet minder dan 100 miljoen dollar geïnvesteerd om bij te dragen aan het onderzoek, en zo een pionierspositie in te nemen op het gebied van innovatie.

Wat betreft het aanbod aan banden, die worden vooral geroemd om hun opmerkelijke wegligging. De liefhebbers van sportief rijden waarderen over het algemeen de kwaliteit van de Yokohama banden. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van UHP (Ultra High Performance) banden, wat niet genegeerd moet worden.

 

 

Verminderen

Andere merken QUALITY
Als u onze acties & aanbiedingen wilt ontvangen, Bevestigen
Betaal uw veilige banden Site &
Beveiligde - https Betaling
Banden tegen lage prijzen Laagste-prijsgarantie
op uw banden
Een ruime keuze banden 26000 gegevens
450 montagecentra
Band experts tot uw beschikking Gekwalificeerde Klantenservice

1001banden - Copyright 2005-2012 - Alle rechten voorbehouden 1001banden - - Verklaring CNIL N 1274917 - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacyverklaring
(5) Geldig maar niet gebruikt tarief volgens catalogus fabrikant. Dit is niet het tarief dat op de website gehanteerd wordt.